Adresse: Bekkefaret 18, 6993 Høyanger
Telefon: 57 71 22 00 / 911 33 007
E-post: buffen@shipalong.no

57BelAirKjøpe bil i USA?
Vi ordner med frakt direkte fra selgers adresse til Drammen eller Oslo, eller helt hjem til din garasje. Du kan også sende bilen til vår adresse i Fort Lauderdale, Florida i påvente av frakt hjem. Vi samarbeider med et firma i California slik at vi også kan sende hjem biler fra vestkysten. Biler sendes enten med bilferge, såkalt ”ro-ro” eller i container. Gods i bilen er kun tillatt dersom den sendes i container.

Vi sjekker og klargjør alle dokumenter slik som bilens Title og Bill of Sale, og sørger for at alt er i orden før eksport. Likeledes ordner vi alle formaliteter når bilen ankommer Norge og du får beskjed i god tid om når bilen kan hentes.
Ønsker du lagring av bilen i USA, be om tilbud.

Kjøpe MC, ATV, snøskuter, traktor, båt og andre kjøretøyer?
Vi tar i mot dette på vårt lager og pakker det forsvarlig i neste container.

Kjøpe deler fra amerikanske firmaer som ikke vil sende til utlandet?
Du kan benytte vår adresse, Ship-A-Long AS, ditt navn, 1919 NW 19. STREET, No. 304, FORT LAUDERDALE, FL. 33311. Send oss en e-mail med kopi av kvittering eller faktura samtidig som du gjør bestillingen så samler vi opp eskene og sender de med neste container. Dersom du ønsker lagring av gods - ta kontakt for tilbud.

Kjøpe ting på E-bay?
Benytt vår adresse og send oss en kopi av tilslaget/ bekreftelse på vinnerbudet eller kontakt oss, så organiserer vi henting hos selger. Du får tingene med neste container.

Trenger ditt firma å sende hjem varer eller gods?
Vi organiserer shipping av hele containere eller vi kan samle opp varer og lagre disse frem til de pakkes i samlecontainer og sendes til Norge.

Trenger du kort eller langtidslagring for biler eller gods i USA?

Vi påtar oss lagring på sikker inngjerdet lagerplass med videoovervåkning, utendørs eller innendørs.